Hoe kan ik een reeds ontvangen bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van hoe u ze retour zend. Dit varieert van brievenbuspost tot aan pakketpost. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Retourneren doe je als volgt:
1. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info.inpakkenenuitdelen@gmail.com onder vermelding van het bestel- of factuurnummer en geef daarin aan welk(e) product(en) je aan ons wilt terugsturen. We stellen het op prijs als je ons daarbij een reden voor retournering kunt geven. Maar dit hoeft niet.
2. Verpak het te retourneren product degelijk en goed beschermd – bij voorkeur in de originele verpakking – en vermeld ook hierbij het bestel- of factuurnummer. Je kunt bijvoorbeeld ook een kopie van de factuur toevoegen.
3. Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:

Inpakken en Uitdelen
Tav: Pieternel
Middenweg 47
1619BN ANDIJK

Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, bevestigen we dit per e-mail. Heb je de order nog niet betaald, dan komt je betalingsverplichting voor het geretourneerde deel van je order te vervallen; je ontvangt hiervoor een creditfactuur. Heb je al wel betaald, dan betalen we je dat deel binnen 14 kalenderdagen terug.

© 2022 - 2024 www.inpakken-en-uitdelen-wholesale.com | sitemap | rss